Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud dan is er speciaal voor jou een run over 1 of 2 km door de straten van Nes. Aangemoedigd door vaders, moeders, vrienden, juffen en meesters. Na een gezamenlijke warming-up, het startschot en er dan vol tegenaan. De hele afstand in een keer of met af en toe even wandelen. En dan als een winnaar over de finish, trots en natuurlijk beloond met een mooi aandenken en wat lekkers.

Deelname is wel inclusief een gratis shirt. Dit kan afgehaald worden bij het secretariaat gelijk met het startnummer. Alle kinderen van de basisscholen op Ameland kunnen gratis deelnemen aan de 1 of 2 km Eilandverhuur Kidsrun van de 20e Ameland Adventurerun op zaterdag 14 december. Lees de betreffende informatie om je aan te melden: INFORMATIE ALLE KINDEREN AAN DE START

Het deelnemerspakket kan op vrijdag 13 december tussen 18.00 en 21.00 uur of op zaterdag 16 december vanaf 09.30 uur worden opgehaald bij het wedstrijdsecretariaat in de Sporthal. De kinderen krijgen hier ook hun Eilandverhuur Kidsrun shirt.

Wij verzoeken ouders/kinderen die op vrijdag op Ameland zijn en de Amelander kinderen, al op vrijdagavond hun spullen op te halen bij de Sporthal aangezien wij veel drukte verwachten op zaterdagochtend!

Alle looptijden zijn te bekijken na de Ameland Adventurerun in de Uitslagen.

Eilandverhuur Kidsrun
Afstand:1 km voor kinderen t/m 7 jaar , 1 ronde van 1 km
2 km voor kinderen 8 t/m 12 jaar , 2 rondes van 1 km
Voorinschrijving:Inschrijven
Anmelden:Anmelden
Warming up:11:10 uur
Start:11:30 uur (1 km) en 11:45 (2 km)
Locatie:Reeweg
Kosten*:Voorinschrijving €12,50
Korting:Leden Atletiekunie €2,00
Herinnering:Medaille en Eilandverhuur Kidsrun shirt
Prijzen:Bekers voor de eerste 3 jongens en eerste 3 meisjes. Prijzenschema (PDF)
Kleedkamers:Sporthal Nes
Meer informatie:Ga verder naar Informatie

De genoemde kosten zijn exclusief een bootkaart. De deelnemers van de kidsrun dienen zelf voor en bootticket te zorgen. Voor informatie, bestellen van e-tickets en boottijden verwijzen wij u naar www.wpd.nl.

Anders dan bij de senioren worden de startnummers van de deelnemers aan de Kidsrun niet opgestuurd maar dienen afgehaald te worden op Ameland bij het secretariaat.