Pasta, boerenkool en party

4 december 2017

Wij willen het toeschouwers, supporters, deelnemers en vrijwilligers weer helemaal naar de zin maken zowel op als om het parcours tijdens de 14e Ameland Adventurerun. In samenwerking met onze sponsoren organiseren we op gebied van eten en vermaak een aantal feestelijke activiteiten. Hieronder het programma:

Vrijdag 15 december

 • Een uitgebreid pastabuffet bij Westcord Hotel Noordsee op de Strandweg aan de vooravond van de Adventurerun. Reserveer met je loopvrienden en geniet van de juiste voorbereiding voor een goed resultaat op de zaterdag. Bekijk de Pastaparty flyer van Westcord Hotel Noordsee.

Zaterdag 16 december

 • Adventurerun Finish Feestje
  Op het Kerkplein vieren wij na afloop van de prijsuitreikingen tot 20.00 uur het Adventurerun Finish Feestje. Een DJ, sfeervolle muziek, Oliebollen, Gluhwein, warme chocolademelk, een grote Smoker BBQ voor heerlijke gerechten en natuurlijk dansende sporters met alle vrijwilligers zijn de ingrediënten voor de laatste startserie van de 14e Ameland Adventurerun. De laatste boot gaat om 19.30 uur!!
 • Pasta Buffet bij Restaurant de Piraat
  De koolhydraten weer op peil brengen in een sfeervolle ambiance bij Restaurant de Piraat. Bekijk de Pastabuffet en Adventure Disco flyer van Restaurant de Piraat.
 • Boerenkoolbuffet bij Van Heeckerenhotel
  Een heerlijke stampot met alles wat erbij hoort.
 • Afterparty Grand Café van Heeckeren
  Gezellig napraten op het verwarmde terras bij Van Heeckeren onder de groovy klanken van de DJ.
 • Afterparty De Piraat
  Zoals elk jaar de swingende Adventure Disco met DJ SOWIESO. Voor velen het hoogtepunt van het weekeinde. Bekijk de Pastabuffet en Adventure Disco flyer van Restaurant de Piraat.