Nieuws over niet bezorgde startnummers en boottickets

14 december 2021Nieuws

Dit bericht is ook via een persoonlijke mail verstuurd!

Beste deelnemer 

Zoals je in eerdere mail van vanmiddag hebt kunnen lezen, zijn er veel deelnemers die nog geen deelnamepakket met startnummer en bootticket hebben ontvangen. Wij betreuren dit.

We zitten, in verband met de late toestemming van de gemeente Ameland, een week later met het toesturen van de startnummers, en daardoor is de periode voor de Adventurerun ook een week korter. Ook zitten we een week dichter voor de Kerst en is het veel drukker bij PostNL.

De organisatie heeft contact kunnen leggen met PostNL maar dit verliep moeizaam. Het is duidelijk dat Post.nl de verplichting heeft om de post die op woensdag 8 december is aangeleverd uiterlijk op zaterdag 11 december te bezorgen , maar duidelijk is nu dat er grote problemen zijn bij PostNL, waardoor achterstanden zijn ontstaan. We willen de mensen vragen die het betreft te wachten met reageren , indien dit mogelijk is, om het voor ons zo overzichtelijk mogelijk te maken.

Als organisatie hebben we gemeend nu al tot actie over te moeten gaan:

  • alle tot nu toe gestuurde mailtjes aangaande niet bezorgde startnummers komen te vervallen, we zijn het overzicht kwijt. We starten na deze mail met een schone lei.
  • alle mailtjes aangaande startnummers en bootkaartjes moeten naar inschrijfbureau@adventurerun.nl gestuurd worden
  • als je niet vóór vrijdag naar Ameland afreist, en je startnummer is komende donderdag om 15:00 uur nog niet bezorgt, stuur pas dan een mailtje met je startnummer en naam naar inschrijfbureau@adventurerun.nl . Startnummer kun je vinden op onze site https://adventurerun.nl/informatie/deelnemerslijst/ . Dit bespaart ons veel zoektijd. We mailen je dan een digitaal bootkaartje en geven aan waar je op Ameland een vervangend nummer kunt afhalen.
  • als je wel vóór vrijdag naar Ameland afreist, en je hebt nog niets ontvangen, stuur dan een mailtje met je startnummer en naam naar inschrijfbureau@adventurerun.nl . Startnummer kun je vinden op onze site https://adventurerun.nl/informatie/deelnemerslijst/ . Dit bespaart ons veel zoektijd. We mailen je dan een digitaal bootkaartje en waar je op Ameland een vervangend nummer kunt afhalen.
  • als organisatie zullen we er alles aan doen om er voor te zorgen dat alle gedupeerden op tijd een bootkaartje per mail ontvangen en een vervangend startnummer kunnen afhalen op een nader aan te geven locatie.

Al vast dank voor jullie geduld en medewerking.

met sportieve groet,

inschrijfbureau Adventurerun Ameland

inschrijfbureau@adventurerun.nl