Op 27 april j.l. is onze wedstrijdsecretaris Sytze Wetting op 74 jarige leeftijd zeer plotseling overleden. Sytze was jarenlang een vaste waarde in het organisatieteam van de Adventurerun en verzorgde met ontzettend veel inzet en liefde het wedstrijdsecretariaat.

In de voorbereiding van de run was hij van onschatbare waarde en zorgde hij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld was. De puzzel met de startnummerindeling en de vele mutaties loste hij in alle rust elke keer weer op. Dat zijn huiskamer elk jaar vol stond met flyers, enveloppen en deelnamepakketten was voor hem heel gewoon.

Ik doe het graag was vaak zijn antwoord in de tijden en momenten dat er veel van hem werd gevraagd.
Wij gaan hem enorm missen.

“Omdat er zoveel is om voor te leven”

Een laatste wens van Sytze was om mensen op te roepen een donatie te doen aan het Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding (KWF). Via het inschrijfformulier is dit mogelijk.

Lees meer over KWF via https://www.kwf.nl/.

Organisatie Ameland Adventurerun
Sporteiland