Adventurerunshirt 2023

31 mei 2023Nieuws

Het fraaie  Ameland Adventurerun Shirt 2023 kan je bestellen via het inschrijfformulier. Sta je al ingeschreven stuur dan een mail naar : info@adventurerun.nl

De kleurstelling is ‘CoolGrey-Blue’

We hebben de volgende maten nog beschikbaar:

Heren: uitverkocht!
Dames: S (36), M (38), L (40), XL (42) en XXL (44)

De kosten zijn € 19,50. Dit is inclusief verzenden.

Het shirt wordt vooraf toegestuurd* naar het opgegeven adres. Je hebt het uiterlijk 10 december in je bezit zodat je op 16 december tijdens de 19e editie van de Ameland Adventurerun aan de start kan staan in dit fraaie shirt.

Bestellen kan tot uiterlijk 20 november indien de gewenste maat nog beschikbaar is. Daarna kan het shirt eventueel nog wel worden besteld maar kan het op Ameland worden afgehaald.

In de Sporthal Nes ,bij het secretariaat, kunnen eventueel nog shirts à € 20,00 worden gekocht zolang de voorraad strekt. Graag contante betaling.

De deelnemers van de Eilandverhuur Kidsrun krijgen in samenwerking met de hoofdsponsor Eilandverhuur allemaal een gratis shirt bij het afhalen van het startnummer op Ameland.

*Deelnemers met een adres in het buitenland dienen hun shirt op Ameland bij het secretariaat af te halen op 15 of 16 december.
Teilnehmer mit einer Adresse im Ausland müssen ihr Trikot am 15. oder 16. Dezember im Sekretariat auf Ameland abholen.