Wij zijn zeer verheugd dat we Eilandverhuur kunnen presenteren als nieuwe hoofdsponsor van de Kidsrun op Ameland. Zij investeren in de toekomst en investeren daarom graag in de jeugdcomponent van de Ameland Adventurerun. “Hoe mooi is het om zoveel kinderen te zien rennen en genieten in de straten van Nes op Ameland tijdens het prachtige familie evenement”.

Ben je op zoek naar een leuke vakantiewoning op Ameland? Je vindt bij Eilandverhuur de leukste vakantiehuizen!

Eilandverhuur Kidsrun  
Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud dan is er speciaal voor jou een run over 1 of 2 km door de straten van Nes. Aangemoedigd door vaders, moeders, vrienden, juffen en meesters. Na een gezamenlijke warming-up, het startschot en er dan vol tegenaan. De hele afstand in een keer of met af en toe even wandelen. En dan als een winnaar over de finish, trots en natuurlijk beloond met een mooi aandenken en wat lekkers.

Kijk voor alle informatie op https://adventurerun.nl/informatie/eilandverhuur-kidsrun/