Rabobank hoofdsponsor in 2017 en 2018

11 januari 2017Nieuws

De Rabobank Noordoost Friesland is de komende jaren hoofdsponsor van de jeugdcomponenten van de Ameland Adventurerun. Aan de Rabobank Kidsrun doen veel Amelander kinderen mee. Een mooi voorbeeld hoe de Rabobank zich verbindt met de lokale samenleving.

Samen bereik je meer

De coöperatieve gedachte van de Rabobank is dat we samen meer bereiken dan alleen. We zoeken op verschillende manieren de verbinding met de lokale samenleving, zo ook via sponsoring. Rabobank sponsort activiteiten waarbij mensen elkaar ontmoeten en samenwerken. We zien deze sponsoring als een samenwerking van twee partijen. Hierbij gaat het niet alleen om een financiële bijdrage, maar om het delen van kennis en middelen om het maatschappelijke belang te behartigen. Wij verwachten daarvoor een originele tegenprestatie.

De Rabobank sponsort al vele jaren de wieler-, hockey- en paardensport. Zowel nationaal als lokaal, en niet alleen met geld maar ook met kennis en expertise. Daarnaast zijn we ook actief als grote sponsor in de culturele sector, op het gebied van kunst, musea en klassieke muziek. Door samen te werken met vooraanstaande culturele partners maken wij cultuur toegankelijker. De manier waarop we onze sponsorschappen invullen is typisch Rabobank: we gaan graag duurzame langetermijnrelaties aan.

– tekst geleverd door de Rabobank