Nog meer avontuur

14 maart 2017Nieuws

Dit jaar nog meer avontuur tijdens de 14e Ameland Adventurerun. We hebben het parcours van de halve marathon aangepast met meer onverharde paden en mooie vergezichten. De route hebben we nog uitdagender gemaakt door een aantal aantrekkelijke aanpassingen. Het deel van de 21,1 km langs de waddendijk en door de polder is vervangen door mooie stukken door de duinen, het bos en de beklimming van de Bureblinkert na 15 km. Bij de wedstrijd kan hier het verschil gemaakt worden voor wie nog goede benen heeft.

Vanaf paal 17 waar je na 8,5 km het strand verlaat tot aan Buren op 2,5 km voor de finish hebben we de route veranderd.

Durf jij de nieuwe uitdaging aan? Schrijf je dan in voor de halve marathon op 16 december 2017!

Bekijk de route van de halve marathon op Afstandmeten.nl.