Lever je startnummer in en win

4 december 2017Nieuws

RUNNING CENTER LEEUWARDEN

Hoofdsponsor Running Center Leeuwarden staat weer met een stand met aantrekkelijke Saucony hardloopkoopjes op het Kerkplein op 16 december! Lever na de run je startnummer in of tot 6 januari bij Running Center in Leeuwarden en maak gratis kans op één van de 50 prachtige prijzen.

Bekijk de actie op de achterzijde van je startnummer!

SUUNTO EN CAMELBAK

Tijdens de Adventurerun zijn  Suunto en CamelBak weer aanwezig met een actie-stand op het Kerkplein op Ameland! Informatie, uitleg en natuurlijk mooie aanbiedingen van diverse sportproducten van Robijns worden hier gepresenteerd. Bekijk de aanbiedingen:

Suunto Spartan Sport Wrist HR GPS Horloge All Black (foto)

De Suunto Spartan Sport Wrist HR is een geavanceerde multisport GPS-horloge inclusief accurate polshartslagmeting, kleurenaanraakscherm, is 100m waterbestendig en de batterij gaat tot 14 dagen mee (12 uur mee in de trainingsmodus). Spartan Sport wordt geleverd met 80 vooraf ingestelde sporten. Volg je voortgang van je trainingen slimmer met de informatie die beschikbaar zijn in Suunto Movescount. Belangrijkste Features o.a.: Kompas, Route, POI en Hoogtenavigatie: ETA, restafstand, POI naderingsalarm, Zonsopkomst- en zonsondergangstijden, “outdoor-geïnspireerde” wijzerplaat en maanfasen, alpiene- en skifeatures: “Run counter, run length, verticals, max speed”; HEATMAPS; Automatische do not disturb / sleep tracker (instelbaar), Countdown timer. Alle Spartan Sport-horloges zijn handgemaakt in Finland.

Normaal           € 499,00 

Nu-of-nooit    € 329,00

Camelbak Runningbelt Arc1 blue (foto)                    

De Arc 1 belt is een lichtgewicht drinkgordel van Camelbak met 1 bidon van 0.3 liter en een opbergvakje voor bijvoorbeeld een energiereep, je sleutel of je telefoon. Perfect voor je volgende loop- of wandelsessie. De brede riem is comfortabel om te dragen en geeft een perfecte pasvorm dankzij de stretch die verwerkt is in de band.

Normaal           € 30,00 

Nu-of-Nooit    € 9,99

Camelbak Runningvest/pack Circuit (op=op) (foto)

Het lichtste hardloopvest van Camelbak. De Circuit heeft een capaciteit van 1,5 liter en er zijn twee zakken waar u extra bidons in kunt stoppen. Zo kom je nooit meer vocht te kort tijdens intensieve inspanning.

Normaal           € 85,00

Nu-of-nooit    € 35,00  

Diverse CamelBak drinkflessen/waterflessen

Norm vanaf      € 17,00

Nu vanaf         € 5,00