RUN ON CLOUDS – NIEUWE HOOFDSPONSOR AMELAND ADVENTURERUN

14 januari 2019Nieuws

Sporteiland presenteert met trots On-running als naamsponsor van de Ameland Adventurerun. On is dè running partner met de loopschoen met revolutionaire road en off-road technologie.  Ameland Adventurerun powered by On-running! 

On’s gepatenteerde Cloud technologie is ontworpen voor een zachte landing en een explosie afzet. Het resultaat?

Een ongelofelijk lichte hardloop sensatie. Waarbij geen compromissen in de demping of impact van de landing. In andere woorden, Run on Clouds.

Vergelijk het als een zachte lading op het strand, maar met de directe afzet die je ervaart op die atletiekbaan. Het geheim van de demping zit hem in de ‘Clouds’. Eigenlijk zijn het holle ‘pods’ in de zool van de schoen die zowel verticale-als horizontale demping bij de landing geven en er vervolgens voor zorgen dat je een dynamische c.q. krachtige afzet kan ontwikkelen.

In 2010 is On begonnen met de revolutionaire hardloop sensatie. Er is veel veranderd ten opzichte van toen. Echter is de hoofd missie die door miljoenen renners over de hele wereld wordt ervaren, put fun into the run, nog steeds het belangrijkste.

Deze fun wil On Running graag doorzetten met de samenwerking met Sporteiland. Evenementen, spirit en mensen bij elkaar die de missie van On mee uitdragen. Plezier in het lopen!

Bekijk de website van ON RUNNING