On naamsponsor van Ameland Adventurerun 2020

4 april 2020Nieuws, Persberichten

Ook dit jaar mogen we On weer verwelkomen als naamsponsor van Ameland Adventurerun

HET VERHAAL VAN ON

On maakt het verschil in het ontwerp van de schoen. Het was niet alleen de liefde voor het hardlopen die voormalig pro-atleet Olivier Bernhard en zijn vrienden David Allemann en Caspar Coppetti samenbracht. De drie oprichters van On delen een toewijding aan de ontwikkeling van het perfecte product. Het was deze passie voor het ontwerpen van een nieuwe sensatie die een gewaagd idee veranderde in een prototype schoen die voelde en presteerde, als geen ander.

On werd officieel opgericht in januari 2010. In februari won On de ISPO BrandNew Award – één van de belangrijkste innovatieprijzen in de sport. In juli 2010 kwamen de eerste On schoenen in de schappen. Het woord verspreidde zich snel. Atleten die in de schoen stapten, stonden op het podium. On was al snel het snelst groeiende hardloop merk ter wereld. Twijfelaars (en dat waren er veel) werden pleitbezorgers toen ze in de schoen stapten.

De gepatenteerde Cloud-Tec® technologie levert een unieke sensatie op: een zachte landing gevolgd door een explosieve start. Het is, zoals de eerste testers het zeggen, als “rennen op wolken.”

Wil je meer weten over On, bezoek dan de website van On: https://www.on-running.com/en-nl.